Enjoy your day at work

Gebruiksvriendelijke producten voor residentiële, industriële en tertiaire toepassingen

Ontdek de producten

Gebruiksvriendelijke producten die je tijd en geld doen winnen

Steeds op zoek naar manieren om efficiënter te werken en zo je concurrentiepositie te verbeteren? Dan ben je bij Nexans aan het juiste adres. We innoveren voortdurend om gebruiksvriendelijke producten en oplossingen te ontwikkelen die het beste aansluiten op de behoeften van installateurs. Nexans heeft oplossingen om efficiënt te werken tijdens elke fase van je job.

Efficiënt werken doe je immers niet alleen tijdens de installatiefase, ook transport en stockage kunnen je tijd doen verliezen… of doen winnen!

Ontdek onze innovaties. Ze zullen je leven makkelijker maken.

Kabel verplaatsen en afrollen wordt een plezier

Met MOBIWAY MOB transporteer je je haspels makkelijk en ook afrollen loopt vlot zodat je handig en snel kan doorwerken. Bovendien is het systeem compact én herbruikbaar. MOBIWAY MOB van Nexans is de handige oplossing voor wie een ring van 100m te weinig is en een haspel van 500m net te veel.

Soepele, polyvalente rubberkabels

LINEAX HIGH PERFORMANCE is een ongeëvenaarde, universeel inzetbare flexibele H07RN-F rubberkabel. Dankzij de buitengewone duurzaamheid en flexibiliteit is hij de ideale oplossing voor heel uiteenlopende toepassingen. LINEAX HP is de oplossing op je bouwwerven, in de industrie, havens, evenementen, markten en zelfs in koel- en vriescellen!

Halogeenvrij en UV-bestendig

ALSECURE XGB Cca et ALSECURE H07Z1-R Cca: de winnende combinatie voor gebruik binnen en buiten

Makkelijk strippen doet tijd winnen

Wie kabels installeren zegt, zegt meteen ook kabels strippen. Somt tot wel honderden keren per dag. Uiteraard moet het dan vooruit gaan zonder tijd te verspillen aan lastig te ontmantelen kabels. We innoveren voortdurend om onze kabels steeds beter te maken, zelfs de halogeenvrije kabels. Met ALSECURE® XGB Cca van Nexans ben je zeker van een echte EASY STRIPPABLE kabel.

Makkelijk afrollen om afval te verminderen

Kabels op rol 100m draaien wel eens in een kurkentrekker. Wat doe je dan? Tijd besteden om hem uit de knoop te halen of toch maar meteen weggooien? Wat je ook kiest, je verliest geld. Nexans ontwikkelde de handige Nbox: kabel en afrolsysteem in 1 die je kabelafval reduceert.

Duidelijke verpakkingen

De VOBbox heeft dezelfde kleur als de H07V-U draad die erin zit. Herkenbaar van ver in de winkel, in je bestelwagen en op de verf. Je hebt altijd meteen de juiste doos vast. Bovendien is die doos supersterk en waterbestendig.

Robuuste rubberen kabels voor zware situaties

TITANEX® flexibele rubberkabels voldoen al tientallen jaren aan de meest uiteenlopende eisen dankzij hun uitzonderlijke mechanische eigenschappen. TITANEX®-kabels zijn bestand tegen intensief gebruik, extreme temperaturen en de meeste chemicaliën, zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten