VOBbox, de doos die eruit springt!

Verlies niet langer tijd

Vind meteen de juiste kleur

VOBbox, de doos die eruit springt!

De VOBbox van Nexans valt op: u controleert kleur en sectie in één oogopslag. Bovendien is de VOBbox gemaakt van een speciaal, vochtbestendig karton, zodat de doos gemakkelijk bestand is tegen vochtige omstandigheden op de werf. En uiteraard kan je vervolgens eenvoudig draad trekken dankzij onze makkelijk glijdende draad die amper spiraalvorming kent.

Worstel niet langer met moeilijk leesbare labels

Doosjes H07V-U 100m van 1,5 of 2,5 mm² zien er allemaal eender uit en zijn vaak enkel gemarkeerd met een (te) klein en moeilijk leesbaar etiketje. Een verkeerde doos meenemen uit de winkel of je magazijn of bestelwagen is snel gebeurd. En tijdverlies is het gevolg: terug naar de winkel of naar je bestelwagen.

“ Verspil geen tijd meer met het zoeken naar de juiste draad
in de winkel,
in je stock of bestelwagen
of op de werf
dankzij de unieke, gekleurde VOBbox van Nexans! ”

VOBbox werkt handig

Met VOBbox heb je zulke problemen niet meer. Je vindt meteen wat je zoekt met de VOBbox van Nexans: de VOBbox ​​​​​​​heeft volledig dezelfde kleur als de H07V-U of VOB-draad die erin zit. Bovendien staat de sectie (1,5 of 2,5 mm²) in het groot op alle zijden van de doos.

Je hebt meteen de juiste draad vast:

Dankzij de opvallende kleur en de sectievermelding op alle zijden is de juiste doos VOB van ver te herkennen in de winkel, in je magazijn, je bestelwagen of op de werf en kan je meteen aan de slag met de juiste H07V-U draad in de juiste kleur en de juiste sectie.

Stevig, vochtbestendig karton gaat langer mee:

De VOBbox is uitgevoerd in extra stevig en bovendien vochtbestendig karton dat stand houdt bij werkzaamheden in een vochtige omgeving of bij slecht weer. Een doos vast terwijl je rol VOB op de grond blijft liggen? Dan was dat geen VOBbox!

De draad glijdt makkelijker door een buis of plint:

De H07V-U van Nexans is al lang gekend om zijn lage wrijvingscoëfficiënt die extra makkelijk door buizen en plinten glijdt en daar blijven we fier op! Gebruik je een VOBbox, dan ben je zeker dat je deze uitstekende Nexans draad hebt.

Beperk spiraalvorming tot een absoluut minimum:

de opening bovenaan de doos is zo ontworpen dat je de draad zo recht mogelijk eruit trekt zodat spiraalvorming tot een absoluut minimum wordt beperkt.

Aanverwant document
pdf - 752.6 kB

VOBbox: de doos die eruit springt

Download

Deze videoclip bestaat ook in het Frans.

VOBbox, the box that stands out
Productgamma VOBbox

VOBbox  is er voor H07V-U in de secties 1,5 en 2,5 mm² in de standaardlengte van 100m in de volgende kleuren:

  • geel/groen
  • blauw
  • bruin
  • zwart
  • grijs
  • rood
Naar de technische fiche

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten