De toekomst is elektrisch

Bekijk de video
Over de Groep

Nexans speelt al meer dan een eeuw een cruciale rol in de elektrificatie van de planeet en zet zich in voor de elektrificatie van de toekomst. De Groep de weg naar de nieuwe, geëlektrificeerde wereld: veilig, duurzaam, hernieuwbaar, koolstofvrij en toegankelijk voor iedereen. 

De Groep is toonaangevend op het gebied van het ontwerp en de productie van kabelsystemen en diensten in vier belangrijke bedrijfssectoren: Gebouwen & Nutsvoorzieningen, Hoogspanning & Projecten, Industrie & Oplossingen en Telecom & Data. 

Nexans is het eerste bedrijf in zijn sector dat een stichting in het leven heeft geroepen ter ondersteuning van duurzame initiatieven die toegang tot energie verschaffen aan achtergestelde gemeenschappen wereldwijd. De Groep heeft zich ertoe verbonden bij te dragen tot koolstofneutraliteit tegen 2030.

Meer Minder
28,000

PERSONEN

42

LANDEN

6,7

miljard € in 2022

Wij elektrificeren de toekomst

Met meer dan 120 jaar ervaring

Werken aan een duurzame toekomst

De Groep werkt elke dag op een duurzame manier om grote uitdagingen aan te gaan en om te voldoen aan de behoeften van belanghebbenden. “CSR” is een integraal onderdeel van de strategie van de Groep.

Wij laten je groeien

Druk je stempel op de toekomst van Nexans: met onze dagelijkse inzet voor de Groep dragen we elke dag bij om onze wereld te verbeteren. We electrify the future!

Innovatief

“Leaner. Smarter. Simpler”. Voor Nexans is innovatie de kunst om dingen beter te doen in het belang van onze klanten en de gemeenschap.

Haspels en verpakking

Recyclage: uw kabelafval is nog nooit zo waardevol geweest!

Nexans Stichting

Voor een faire toegang tot energie

What's Watt by Nexans

De weg naar elektriciteit

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten