De toekomst is elektrisch

Bekijk de video
Over de Groep

Nexans speelt al meer dan een eeuw een cruciale rol in de wereldwijde elektrificatie. De Groep richt zich nu vol op de energietransitie en bouwt aan een wereld die veiliger, duurzamer, hernieuwbaar, koolstofarm, en voor iedereen toegankelijk is.

De Groep is toonaangevend in het ontwerpen en produceren van kabelsystemen en diensten op vier hoofdgebieden: Energieopwekking & -transmissie, Energiedistributie, Energiegebruik en Industrie & Oplossingen

Nexans was de eerste in de sector met een stichting voor duurzame initiatieven, gericht op het verschaffen van energietoegang aan achtergestelde gemeenschappen wereldwijd. De Groep wordt erkend als een wereldleider op het gebied van klimaatactie en staat op de A-lijst van het CDP. Nexans heeft zich gecommitteerd om tegen 2050 koolstofneutraal te zijn, in lijn met het Science Based Targets-initiatief (SBTi).  

Meer Minder
28,500

PERSONEN

41

LANDEN

6,5

miljard € in 2023

Wij elektrificeren de toekomst

Met meer dan 120 jaar ervaring

Werken aan een duurzame toekomst

De Groep werkt elke dag op een duurzame manier om grote uitdagingen aan te gaan en om te voldoen aan de behoeften van belanghebbenden. “CSR” is een integraal onderdeel van de strategie van de Groep.

Wij laten je groeien

Druk je stempel op de toekomst van Nexans: met onze dagelijkse inzet voor de Groep dragen we elke dag bij om onze wereld te verbeteren. We electrify the future!

Innovatief

“Leaner. Smarter. Simpler”. Voor Nexans is innovatie de kunst om dingen beter te doen in het belang van onze klanten en de gemeenschap.

Haspels en verpakking

Recyclage: uw kabelafval is nog nooit zo waardevol geweest!

Nexans Stichting

Voor een faire toegang tot energie

What's Watt by Nexans

De weg naar elektriciteit

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten