De toekomst is elektrisch

Bekijk de video
Over de Groep

Nexans is een wereldspeler in energietransitie. Ons doel: de toekomst elektrificeren. Nexans speelt al meer dan een eeuw een cruciale rol in de elektrificatie van de planeet. De Groep neemt de leiding in de nieuwe wereld van elektrificatie: veiliger, duurzamer, hernieuwbaar, koolstofarm en voor iedereen toegankelijk. De Groep zoekt naar oplossingen en biedt diensten aan in drie belangrijke bedrijfsgebieden: Gebouw & Territories (inclusief nutsbedrijven en e-mobiliteit), Hoogspanning & Projecten (met betrekking tot offshore windparken, onderzeese verbindingen, hoogspanning op land) en Industrie & Solutions (inclusief hernieuwbare energiebronnen, transport, olie en gas, automatisering en andere).

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een leidend principe van de bedrijfsactiviteiten van Nexans. Als ondertekenaar van het Global Compact in 2008, verbindt Nexans zich ertoe bij te dragen aan een verantwoorde wereldeconomie en streeft het ernaar de tien principes die door de VN zijn gedefinieerd bij al haar belanghebbenden te promoten. De Groep beloofde bij te dragen aan CO2-neutraliteit tegen 2030 en was de eerste kabelaanbieder die een stichting oprichtte die duurzame initiatieven ondersteunt die toegang tot energie bieden aan achtergestelde gemeenschappen wereldwijd. Nexans' toewijding aan de ontwikkeling van ethische, duurzame en hoogwaardige kabels stimuleert ook haar actieve betrokkenheid bij toonaangevende “industry associations”, waaronder Europacable, NEMA, ICF en CIGRE. Nexans is genoteerd op Euronext Parijs, compartiment A.

Meer Minder
25,000

PERSONEN

38

LANDEN

5.7

billion euros in 2020

Wij elektrificeren de toekomst

Met meer dan 120 jaar ervaring

Werken aan een duurzame toekomst

De Groep werkt elke dag op een duurzame manier om grote uitdagingen aan te gaan en om te voldoen aan de behoeften van belanghebbenden. “CSR” is een integraal onderdeel van de strategie van de Groep.

Wij laten je groeien

Druk je stempel op de toekomst van Nexans: met onze dagelijkse inzet voor de Groep dragen we elke dag bij om onze wereld te verbeteren. We electrify the future!

Innovatief

“Leaner. Smarter. Simpler”. Voor Nexans is innovatie de kunst om dingen beter te doen in het belang van onze klanten en de gemeenschap.

Haspels en verpakking

Recyclage: uw kabelafval is nog nooit zo waardevol geweest!

Nexans Stichting

Voor een faire toegang tot energie

What's Watt by Nexans

De weg naar elektriciteit

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten