TITANEX®: made to survive

Soepele rubberkabel met uitzonderlijke mechanische eigenschappen

TITANEX® soepele rubberkabels zijn al tientallen jaren gekend om hun exceptionele mechanische eigenschappen die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen. Wat de installatieomstandigheden ook zijn, zowel binnen als buiten, TITANEX® is bestand tegen intensief gebruik, extreme temperaturen en de meeste chemicaliën zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

Waar is TITANEX® de juiste keuze?

  • HetTITANEX®-assortiment bundelt al 50 jaar de beste eigenschappen en is hierdoor de juiste keuze voor betrouwbare installaties in industriële omgevingen (fabrieken, bouwwerven, havens...) in vaste of mobiele opstelling (zoals kranen, machines, generatoren...).
  • TITANEX® is ook geschikt voor gebruik in openbare buitenruimtes en tijdelijke evenementen zoals festivals, sportwedstrijden, markten en braderieën waar de kabel vaak zonder bescherming op de grond ligt.

TITANEX is doorontwikkeld om nog ruimer toepasbaar te zijn:

  • TITANEX® is makkelijk te verwerken, ook de dikkere doorsneden, terwijl hij toch heel robuust is.
  • Jij bent zeker dat je rubberkabel standhoudt bij het herhaaldelijk in bochten leggen en bij mechanische schokken: TITANEX® verdraagt met gemak 5x het aantal testcycli opgelegd door de norm.
  • Markering die op de duur wegslijt waardoor je niet meer weet welke sectie je kabel heeft? Dat is verleden tijd want de zeer slijtvaste markering van TITANEX® gaat 4x langer mee dan wat je standaard tegenkomt en garandeert je dat je je kabel telkens opnieuw kan gebruiken.
  • Laat TITANEX® gerust buiten liggen, de kabel blijft even robuust ondanks de ultraviolette straling. Hij is ook uitermate geschikt voor vochtige omgevingen.
  • En ook in industriële omgevingen kan je op TITANEX® rekenen: hij is bestand tegen chemicaliën en tegen industriële oliën en vetten.

Bedrijfsspanning & maximale adertemperatuur

  • Bij gebruik in tijdelijke en/of mobiele installaties: 450/750 V & max. adertemperatuur 60°C
  • Bij beschermde, vaste opstelling: 0,6/1 kV & max. adertemperatuur 90°C

TITANEX® is makkelijk te verwerken, ook de dikkere doorsneden. TITANEX® bestaat in een zeer ruim assortiment geleiders & secties.

Technische fiche:

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten