Uitdagingen voor energie-infrastructuren

Uitdagingen en stimulansen

Uitdagingen van de markt

Om de transitie naar een duurzamere en meer geconnecteerde wereld mee mogelijk te maken, blijven we innoveren om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten en om waarde te creëren via diensten en oplossingen. Gebruikmakend van digitale technologie versterken en optimaliseren we de innovatieve oplossingen van Nexans. Het streven naar smart cities en energie-efficiëntie zijn belangrijke marktstimulansen.  

Distributienetbeheerders, uitbaters van spoornetten of van industriële energienetten stellen bijzonder hoge eisen aan de betrouwbaarheid van de elektriciteitsvoorziening en aan de efficiënte inzet van hun middelen. Geruggesteund door een globaal netwerk van experts, laat onze lokale verankering ons laat toe in te spelen op hun concrete noden.

Betrouwbaarheid en veiligheid gaan hand in hand

In ondergrondse stations en in spoor- en metrotunnels gelden – terecht – hoge eisen voor de betrouwbaarheid en brandveiligheid van kabels. Onze lokale R&D ontwikkelde aangepaste oplossingen voor halogeenvrije kabels en voor gewapende vuurbestendige kabels.

Spoornetten moeten betrouwbaar zijn; diefstal van spoorwegkabels leidt tot gevaarlijke situaties en tot vertragingen voor de reizigers. Om deze plaag te helpen bestrijden, bieden we speciale anti-diefstal oplossingen.

Middenspanningsnetten vormen de ruggengraat van de elektriciteitsvoorziening. Om er veilig aan te werken en bedrijfszekere installaties te garanderen heb je specifieke knowhow nodig. We stellen onze jarenlange ervaring en expertise ter beschikking in ons Medium Voltage Training Center.

Efficiëntie

Tijdbesparende oplossingen zorgen ervoor dat onderbreking van de stroomtoevoer bij klanten tot een minimum herleid worden.

We bieden eveneens oplossingen om uw projectopvolging te vergemakkelijken. En dankzij het IoT kunt u de inzet van uw middelen verder optimaliseren.

En na afloop van uw project laat u ons uw kabeloverschotten of kabelafval ophalen. Wij garanderen een verwerking volgens de geldende milieuwetgeving en u verdient eraan.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten