Extranet My Nexans

Real-time informatie over de stand van je bestellingen

Alle documenten op 1 plaats

Hulp nodig bij het opvolgen van je bestellingen en de bijbehorende documenten? My Nexans biedt een beveiligde toegang tot alle informatie op 1 centrale plaats.

De voordelen van een extranet zijn legio:

  • Beveiligde toegang tot alle relevante informatie
  • 24/7 toegankelijk, ook buiten de gangbare kantooruren
  • Vergemakkelijkt je opvolging en helpt je anticiperen
  • Je bepaalt zelf wie van je medewerkers toegang krijgen tot welke informatie

My Nexans biedt verschillende mogelijkheden. Kies wat bij jou en je collega’s past:

Opvolging van je bestellingen

In het speciaal voor jouw bedrijf opgezet extranet, volg je je orders op van A tot Z. Van pure aankoopgegevens (bv status van je bestelling), over logistieke data (waar werd wat wanneer geleverd) tot de facturatie, je vindt alles op 1 plaats. Een volledige historiek in slechts enkele klikken.

Voorbehouden documentatie

Specifieke technische informatie over jouw producten, prijslijsten, verkoopsvoorwaarden, installatievoorschriften… We verzamelen het hier zodat je medewerkers er steeds toegang toe hebben.

Haspelbeheer

Volg al je betalende haspels makkelijk op. Heb je lege haspels? Laat ze niet langer in de weg staan en laat ze door ons ophalen. Vul het aanvraagformulier in en wij doen de rest. Ook al je aanvragen volg je makkelijk op met My Nexans.

Voorraad bij Nexans

Dringend een kabel nodig? Raadpleeg onze stock en je weet meteen of we de gevraagde hoeveelheid op voorraad hebben. We geven ook aan of we de gevraagde hoeveelheid in één of meerdere lengtes voorradig hebben.

Is My Nexans iets voor jou? Neem contact op met je vaste Nexans-contactpersoon. We zetten met veel plezier een aan je noden aangepaste My Nexans op.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten