Nexans CPR Tracker

Snelle en eenvoudige toegang tot documenten i.v.m. de CPR regelgeving

De CPR Tracker  is een manier waarop wij ons inzetten om het leven van onze klanten te vergemakkelijken. 

De Tracker biedt eenvoudig en makkelijk toegang tot up-to-date informatie en volledige traceerbaarheid in het kader van de Europese CPR Verordening.

Doe uw voordeel met de CPR Tracker

  • Bespaar tijd: je hebt toegang tot informatie en downloads waar je ook bent en wanneer je maar wilt, sneller en makkelijker dan via de traditionele verkoopskanalen;
  • Volledige traceerbaarheid en transparantie van de verstrekte informatie;
  • Zorg voor je eigen volledige naleving van de regelgeving door deze informatie in je eigen supply chain te gebruiken

Naar de Tracker:

“ De Tracker bewijst onze volledige naleving van de geldende regelgeving, net als ons engagement om het leven van onze klanten makkelijker te maken.​​​​​​​ ”

CPR (n°305/2011) : Construction Products Regulation

De CPR of Bouwproductenverordening is van toepassing op alle bouwproducten die permanent in gebouwen of civieltechnische werken (bv. bruggen of tunnels) worden verwerkt, en dus ook op kabels: niet alleen energiekabels, maar ook stuurstroomkabels, communicatie- en glasvezelkabels vallen onder de CPR wanneer zij permanent in een bouwwerk zijn geïnstalleerd. 

Er zijn geharmoniseerde eisen voor het brandgedrag van kabels gespecificeerd. Fabrikanten moeten het brandprestatieniveau van hun kabels vermelden in een prestatieverklaring.

CPR Prestatieverklaringen

Kabels voor algemeen gebruik in bouwwerken waarvoor eisen voor het brandgedrag van toepassing zijn, moeten vergezeld gaan van een Prestatieverklaring met hun brandprestatieklasse.

Om het je makkelijk te maken - en omdat papieren documenten gemakkelijk zoek kunnen raken tijdens logistieke operaties – vind je in de Nexans Tracker™ al onze Prestatieverklaringen of DoP's. Je raadpleegt en downloadt eenvoudig de DoP die je nodig hebt zodat ook jij in je eigen supply chain de CPR regelgeving volledig kan naleven.

De DoP’s van stopgezette producten blijven beschikbaar in de tool.

Naar de CPR Tracker

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten