Eco Calculator

1 Cable type
2 Product reference
3 Result

ALSECURE® XGB Cca is een installatiekabel voor laagspanningsinstallaties van 0,6/1kV met halogeenvrije buitenmantel. ALSECURE® XGB Cca wordt toegepast in huishoudelijke en industriële vaste installaties. ALSECURE® XGB Cca kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. ALSECURE® XGB Cca mag in een goed afwaterende buis ook ondergronds geplaatst worden. De kabel is geschikt voor gebruik bij omgevingstemperaturen tussen -20°C en +80°C.
ALSECURE® XGB Cca heeft brandklasse Cca-s1,d2,a1 volgens EN 50575 en mag in bundel of laag aangelegd worden volgens het AREI. De kabel is geschikt voor installatie in ruimtes waar het AREI s1 a1 oplegt.
XVB Cca is een installatiekabel voor laagspanningsinstallaties van 0,6/1kV met pvc buitenmantel. XVB Cca wordt toegepast in huishoudelijke en industriële vaste installaties. XVB Cca kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, op voorwaarde dat hij afgeschermd is van direct zonlicht. XVB Cca mag in een goed afwaterende buis ook ondergronds geplaatst worden. De kabel is geschikt voor gebruik bij omgevingstemperaturen tussen -20°C en +80°C. XVB Cca is eenvoudig te strippen.
XVB Cca heeft brandklasse Cca-s3,d2,a3 volgens EN 50575 en mag in bundel of in laag aangelegd worden volgens het AREI.
XFVB Cca is een licht bewapende installatiekabel voor laagspanningsinstallaties van 0,6/1kV met pvc buitenmantel. XFVB Cca wordt toegepast in huishoudelijke en industriële vaste installaties waar een risico op mechanische beschadiging bestaat. XFVB Cca kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, op voorwaarde dat hij afgeschermd is van direct zonlicht. XFVB Cca mag in een goed afwaterende buis ook ondergronds geplaatst worden. De kabel is niet geschikt voor direct ingraven. De kabel is geschikt voor gebruik bij omgevingstemperaturen tussen -15°C en +60°C. Het veiligheidscircuit onder de bewapening is geschikt als aarding voor geleiders tot en met 16 mm2.
XFVB Cca heeft brandklasse Cca-s3,d2,a3 volgens EN 50575 en mag in bundel of laag aangelegd worden en in ruimtes met verhoogd brandgevaar volgens het AREI.
EXAVB Cca is een gewapende energiekabel voor laagspanningsinstallaties van 0,6/1kV waar gevaar voor mechanische beschadiging bestaat. De kabel is UV-bestendig en mag bovengronds worden geïnstalleerd blootgesteld aan direct zonlicht. EXAVB Cca mag rechtstreeks in de grond zonder extra mechanische bescherming aangelegd worden. De kabel is geschikt voor gebruik bij omgevingstemperaturen tussen -20°C en +60°C. Het veiligheidscircuit onder de bewapening is geschikt als aarding voor geleiders tot en met 6mm2.
EXAVB Cca heeft brandklasse Cca-s3,d2,a3 volgens EN 50575 en mag volgens het AREI in bundel of laag aangelegd worden en in ruimtes met verhoogd brandgevaar.
EXVB Eca is een distributie- en aansluitkabel voor huishoudelijke en industriële ondergrondse laagspanningsinstallaties van 0,6/1 kV met versterkte pvc buitenmantel. EXVB Eca mag rechtstreeks in de grond met een extra mechanische bescherming. De kabel is UV-bestendig en mag bovengronds worden geïnstalleerd blootgesteld aan direct zonlicht. De kabel is geschikt voor gebruik bij omgevingstemperaturen tussen -20°C en +60°C.
EXVB Eca heeft brandklasse Eca volgens EN 50575 en moet volgens het AREI enkelvoudig aangelegd worden (niet in bundel of laag) en enkel in ruimtes met normaal brandgevaar.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten