Duurzaamheid

Nexans Climate Day 2022 - Duurzame oplossingen voor de energietransitie

19 sep. 2022

Duurzame oplossingen voor de energietransitie

Kan windenergie op zee de energiecrisis helpen oplossen? Hoe ziet de distributieketen in de VS voor schonere energiebronnen eruit? Deze prangende vragen en meer worden besproken op de derde jaarlijkse klimaatdag van Nexans in New York City op 21 september 2022, als onderdeel van de Climate Week NYC.

Op deze dag zullen belangrijke sprekers en panelleden uit zowel de publieke als de private sector uitdagende onderwerpen bespreken, zoals de volgende maatregelen om klimaatverandering tegen te gaan, de toekomst van windenergie op zee en hoe deze bijdraagt aan energieonafhankelijkheid in de VS, en de opbouw van de supply chain in de VS om de groeiende sector van schone energie en de toenemende vraag naar elektrificatie te faciliteren.

Climate Week NYC is een groot klimaatevenement dat jaarlijks in New York georganiseerd wordt, dit jaar voor de 14e keer.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten