Nexans Power Accessoires kondigt UKEx certificering aan voor al haar ATEX-IECEx gecertificeerde producten.

2-mrt-2022

Nexans Power Accessories

Na veranderingen in de acceptatie van ATEX/IECEx certificering in het Verenigd Koninkrijk, zijn we blij te kunnen aankondigen dat de ATEX-IECEx gecertificeerde Nexans producten nu ook de UKEx markering op het label hebben.

 

Dit UKEx certificaat, toegekend aan Nexans producten voor de UK markt, is toegevoegd aan de ATEX-IECEx installatie instructies van het gamma van de gecertificeerde EUROMOLD stekkers (interface A tot F).

 

Nexans Power Accessories sluit contracten af met CML die 3 niveaus van explosiebeveiliging controleert op ATEX-IECEx gecertificeerde producten:

 

1. Het voorkomen van de vorming van een explosieve atmosfeer

2. Vermijden van de ontsteking van een explosieve atmosfeer

3. Beperking van het effect van een explosie tot een aanvaardbaar niveau.

 

Het van toepassing zijnde niveau voor Nexans Power Accessoires is #2 hierboven.

 

Net als bij IECEx certificaten internationaal en ATEX certificaten in Europa, levert CML de UK Conformity Assessed (UKCA) markering, dit is een certificering die de conformiteit aangeeft met de van toepassing zijnde eisen voor producten die verkocht worden binnen het Verenigd Koninkrijk, welke onderdeel werd van de Britse wetgeving op de exit dag van de EU, 31 januari 2020.

 

Nexans is wereldwijd de enige leverancier die UKEx/ATEX/IECEx gecertificeerde stekkers aanbiedt, die getest zijn om een zeer hoge mate van veiligheid te bieden bij gebruik, met name voor potentieel explosieve omgevingen. Onze "ATEX" accessoires worden vaak veilig geïnstalleerd aangetroffen in industrieën met hoge technische eisen zoals de chemische industrie, olie & gas, offshore platforms, en worden geïnstalleerd in apparatuur zoals pompen en driefasige motoren.

Aanverwante documenten

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten