200LR - 200SR

Connecting the next genaration

Wat is er nieuw?

De 200LR en de 200SR zijn de nieuwe interface A stekkers ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd door Nexans.
Ze hebben alle voordelen die u verwacht van de EUROMOLD®-productlijn: solide EPDM-stekkers met een 3 mm dik, halfgeleidend scherm, kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd door een geautomatiseerd productieproces en een 100 % fabriekstestproces. Deze nieuwe stekkers vormen een eenvoudige en compacte oplossing voor het verbinden van de kabels met de apparatuur.

COMPACT ONTWERP

De stekkers zijn nu kleiner gemaakt, zodat er minder ruimte nodig is om de kabel met de apparatuur te verbinden. Dankzij de compactheid van het product verloopt de kabelvoorbereiding sneller en hoeft er minder materiaal verwijderd te worden.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Het opmerkelijke ontwerp zorgt voor een bredere tolerantie voor de kabelvoorbereiding. Het installeren van de kabel verloopt dus eenvoudiger, wat tijd en geld bespaart. Dankzij het vereenvoudigde beugelsysteem en het nieuwe één-stiftcontact verloopt de installatie sneller. Het contact is ook zelfvergrendelend, waardoor de stekker op de kabel blijft gedurende het installatieproces.

EEN MAAT GESCHIKT VOOR ALLE KABELS

Flexibiliteit is verzekerd met de nieuwe stekkers: één product is geschikt voor het volledige gamma kabels van 25 tot 95 mm². Eenvoudige keuze van het juiste product en minder voorraadniveaus zijn de gunstige gevolgen.

ECOLOGISCH ONTWERP

Het compacte product verbruikt minder grondstoffen en minder energie tijdens de productie. Dit verlaagt de impact op het milieu, terwijl de robuustheid van zijn voorgangers behouden blijft. De verpakking is kleiner en er passen meer stekkersets op één pallet, waardoor de ecologische voetafdruk nog verder afneemt.

De 200LR is een compacte interface A stekker die stoelt op de 50 jaar ontwerpervaring van Nexans en Euromold op het gebied van kabeltoebehoren. Hier vindt u enkele elementen die dit product uniek in zijn klasse maken. Slechts één productmaat is nodig per spanningsklasse voor alle kabeldoorsneden. Eén mechanisch geleidercontact van 25 tot 95 mm². Zeer eenvoudig te installeren met standaardgereedschappen en zonder speciale opleiding. Verschillende vergrendelingssystemen in de stekker zorgen voor een eenvoudige installatie en een zeer robuuste eindverbinding. Het productontwerp is typegetest volgens CENELEC HD 629 en IEC 61238-1. De 200LR heeft de strengste testreeksen met succes doorstaan. Het ontwerp streeft naar de laagst mogelijke ecologische impact. Elk product dat de fabriek verlaat, is getest op gedeeltelijke ontladingen en op AC. Deze nieuwe interface A stekker is de meest compacte oplossing die momenteel op de markt te verkrijgen is. Eenmaal geïnstalleerd, is deze 110 mm hoog (inclusief beugel) en 200 mm lang. Een set van 3 fasen is verpakt in een doos van slechts 20 x 20 x 16 cm (tot 720 fasen per pallet). Een doos met 3 stekkers weegt 2,1 kg.

De 200SR is een compacte interface A stekker die stoelt op de 50 jaar ontwerpervaring van Nexans en Euromold op het gebied van kabeltoebehoren. Hier vindt u enkele elementen die dit product uniek in zijn klasse maken. Slechts één productmaat is nodig per spanningsklasse voor alle kabeldoorsneden. Eén mechanisch geleidercontact van 25 tot 95 mm². Zeer eenvoudig te installeren met standaardgereedschappen en zonder speciale opleiding. Verschillende vergrendelingssystemen in de stekker zorgen voor een eenvoudige installatie en een zeer robuuste eindverbinding. Het productontwerp is typegetest volgens CENELEC HD 629 en IEC 61238-1. De 200SR heeft de strengste testreeksen met succes doorstaan. Het ontwerp streeft naar de laagst mogelijke ecologische impact. Elk product dat de fabriek verlaat, is getest op gedeeltelijke ontladingen en op AC. Deze nieuwe interface A stekker is de meest compacte oplossing die momenteel op de markt te verkrijgen is. Eenmaal geïnstalleerd, is deze 280 mm lang (inclusief beugel). Een set van 3 fasen is verpakt in een doos van slechts 20 x 20 x 16 cm (tot 720 fasen per pallet). Een doos met 3 stekkers weegt 2,1 kg.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten