Euromold

Products and Solutions

Ontdek onze producten

Welkom bij Nexans' divisie Euromold, één van de vooraanstaande bedrijven op het vlak van voorgevormd kabeltoebehoren voor midden- en hoogspanning.

Nexans' divisie Euromold is al meer dan 50 jaar in Erembodegem gevestigd en heeft meer dan 350 medewerkers in dienst.

Al onze producten voldoen aan de internationale normen. Sinds 2002 is Euromolds onafhankelijke labo ELAB ook geaccrediteerd om onafhankelijke tests uit te voeren in opdracht van derden.

Nieuwe energie gewonnen uit wind- en zonne-energie en slimme netwerken komt tot stand dankzij onze innovatieve producten: compacte stekkers en verbindingsmoffen voor windturbines, on- en offshore schakelkasten en slimme meetsensoren.

De doorvoeringen, stekkers en hoogspanningsproducten van EUROMOLD worden individueel getest voordat ze de fabriek verlaten.

Nexans Euromold verdeelt een totaalpakket van voorgevormde stekkers, eindaansluitingen, verbindingsmoffen voor kabels, epoxy doorvoeringen voor transformatoren tot 550 kV, hitte- en koudkrimpeindaansluitingen en -moffen tot 72 kV en kabelschoenen en mechanische verbinders.

EUROMOLD is nummer 1 in Europa op het gebied van stekkers, wereldwijd verkocht via het verkoopteam van Nexans in samenwerking met een uitgebreid distributienetwerk, rechtstreekse verkoop aan OEMs, projectontwikkelaars, engineeringbureaus en nutsbedrijven.
Samen met onze klanten werkt Nexans aan het ontwerp en de integratie van onze producten voor de klantentoepassingen en marktsegmenten van schakelmateriaal, transformatoren, windturbines, hoogspanningscabines, OEM-toepassingen, spoorwegen en slimme netwerken.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten