Beleid en certificaten

Check out our catalogue

Nexans heeft een DNV-certificaat voor sommige van haar accessoires, zoals middenspanningstekkers, koudkrimp én warmtekrimp eindsluitingen, die in de scheepsbouw worden gebruikt. Producten goedgekeurd door het DNV certificaat worden geaccepteerd voor installatie op alle schepen geclassificeerd door DNV. DNV is een internationaal geaccrediteerd registratie- en classificatiebureau, met hoofdkantoor in de buurt van Oslo, Noorwegen (www.dnv.com).

Als classificatiebureau stelt DNV normen op voor schepen en offshore-constructies, de zogenaamde klassevoorschriften. Deze omvatten veiligheids-, betrouwbaarheids- en milieueisen waaraan schepen en andere offshore mobiele constructies in internationale wateren moeten voldoen. Om DNV-goedkeuring te verkrijgen, controleren DNV-deskundigen de fabricageprocessen op overeenstemming met de classificatieregels en andere relevante normen.

Tijdens deze verificatie moet de fabrikant aantonen dat:

  • Hij beschikt over geschikte faciliteiten voor fabricage, testen en inspectie;
  • De productie wordt uitgevoerd door gekwalificeerd personeel;
  • Er een voortdurende controle van de productkwaliteit is ingesteld.

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten