Onze diensten

Eurocable biedt u het beheer van uw haspels aan, zowel voor eenmalig te gebruiken haspels als voor gerecycleerde haspels. Voor deze laatste is zij ook gespecialiseerd in het beheer van de follow-up (verhuur / consignatie, retouraanvragen, bevorrading van fabrieken, voorraadbeheer, sturing en controle van prestatie-indicatoren, recuperatie van haspels met kabeloverschotten, traceerbaarheid,...).

Bezorgd om de bescherming van het milieu, betrekt Eurocale zijn hout uit duurzaam beheerde bossen en heeft het zijn organisatie erop afgestemd om zijn koolstofimpact te minimaliseren door 8 platforms op te zetten dicht bij zijn grootste klanten. Zo draagt de verzending van producten in kits, die het mogelijk maakt de goederen compact te vervoeren, bij tot een aanzienlijke vermindering van het gebruik van het aantal vrachtwagens.

Eurocable luistert permanent naar uw behoeften en bestudeert de ontwikkeling van aangepaste diensten (RFID-etikettering, QR-codes, connected drums met beheerplatform, meerlagige haspels,...)

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten