Process Line Manager Distribution (Warehouse Manager) (M/V)

Nexans Euromold (Erembodegem)

Euromold 01Ons bedrijf

De Business Groep Power Accessories is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en commercialisering van toebehoren en accessoires voor laag-, midden- en hoogspanning. Deze business groep omvat een 6-tal vestigingen en stelt 700 medewerkers tewerk. Nexans Network Solutions div. Euromold in Erembodegem, met meer dan 300 medewerkers, maakt deel uit van deze Business Groep. Meer op www.euromold.be.
We zijn momenteel op zoek naar een Process Line Manager Distribution (Warehouse Manager).

 Functie

Als Process Line Manager Distribution sta je in voor het managen, plannen en organiseren van de fysieke organisatie van het magazijn, zowel voor de voorzieningen (grondstoffen, onderdelen) als voor de (half) afgewerkte producten.

Je rapporteert aan de Plant Manager en geeft leiding  aan  een team bestaande uit teamcoaches en expeditie medewerkers en onrechtstreeks aan een team van magazijniers en medewerkers finishing en verzending. Dit met als doel de objectieven (kwaliteit, kwantiteit, levertermijnen, veiligheid, absenteïsme,…) te bereiken.

Je waakt over de toepassing van de regels voor veiligheid, milieu en preventie binnen het team.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van verbeteringsprojecten.

Je voornaamste taken zijn het dagelijks organiseren en superviseren van de afdeling en van de desbetreffende flows  en opvolging van objectieven, budget, investeringen, polyvalentiebeleid, veiligheid, kwaliteit, ...

  • management en leidinggeven
  • operationeel management
  • continue verbetering
  • teamwork

Profiel

Bachelor of Master diploma en minimaal 5 jaar relevante leidinggevende ervaring binnen warehouse/logistiek. Je hebt kennis van problem solving technieken (5S, SMED, lean,...)

Kennis van magazijnbeheer, assemblage- en verpakkingstechnieken

PC kennis (ERP software, Microsoft Outlook, - Excel, - Word, - Powerpoint , BI tool)

Sterke people manager met management & leadership skills

Analytisch ingesteld, georganiseerd, administratief sterk, respect voor deadlines en budgetten, communicatief, klantgericht.

Je herkent jezelf sterk in onze Groepswaarden: Klantgericht denken, Mensen waarderen, Streven naar topkwaliteit, Initiatief nemen, Verantwoordelijkheid tonen, Wereldwijd samenwerken.

Aanbod

Bij Nexans werk je in een sterk waardegerichte en hoogtechnologische multinational. Elke collega binnen Nexans mag rekenen op een uitdagende job met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid, op een goede teamspirit en op talrijke opleidings- en ontwikkelingskansen. Je inzet en betrokkenheid worden gewaardeerd met een aantrekkelijk verloningspakket,  aangevuld met extralegale voordelen.

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door people management en logistiek? Word jij onze nieuwe collega?

Richt vandaag nog je kandidatuur naar Mevr. Veerle Verstraeten,  HR Manager, via  veerle.verstraeten@nexans.com of bel 053 85 04 71.

Over Nexans

Als wereldleider in geavanceerde bekabelings- en connectiviteitsoplossingen brengt Nexans energie tot leven door middel van een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en innovatieve diensten. Al meer dan 120 jaar is innovatie het kenmerk van het bedrijf, waardoor Nexans samen met zijn klanten een veiligere, slimmere en efficiëntere toekomst kan nastreven. Vandaag zet de Nexans Group zich in om de energietransitie te vergemakkelijken en de exponentiële groei van gegevens te ondersteunen door zich ten dienste van zijn klanten te stellen op vier belangrijke bedrijfsgebieden: Building & Territories (nutsbedrijven, slimme netten, e-mobiliteit, …), Hoogspanning & Projecten (offshore windmolenparken, onderzeese verbindingen, hoogspanning te land, …), Telecom & Data (datatransmissie, telecommunicatienetwerken, grootschalige datacenters, LAN, …), en Industrie & Solutions (hernieuwbare energie, transport, olie en gas, automatisering, …). Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een leidend beginsel van de bedrijfsactiviteiten en interne praktijken van Nexans. In 2013 werd Nexans de eerste speler in de kabelindustrie die een Stichting oprichtte om duurzame initiatieven te ondersteunen die achtergestelde gemeenschappen wereldwijd toegang tot energie geven. Vanuit zijn inzet voor de ontwikkeling van ethische, duurzame en hoogwaardige kabels is de Groep actief lid van verschillende toonaangevende sectorverenigingen, waaronder Europacable, de National Electrical Manufacturers Association (NEMA), de International Cablemakers Federation (ICF) of CIGRE (Conseil international des grands réseaux électriques) om er een paar te noemen. Met een industriële aanwezigheid in 34 landen en commerciële activiteiten wereldwijd biedt Nexans werk aan 26.000 mensen. De Groep realiseerde in 2017 een omzet van 6,4 miljard euro. Nexans is genoteerd op de beurs van Euronext Parijs, compartiment A.