Nexans promoot de CPR-sensibiliseringscampagne van Europacable

Nexans fire laboratoryUit een recente enquête is gebleken dat slechts 6% van de Europese belanghebbenden voldoende op de hoogte is van de Bouwproductenverordening (BPV of CPR, Construction Products Regulation). Nochtans is de Verordening sinds juli 2017 van kracht en verplicht voor alle belanghebbenden op de bouwmarkt.

 

De CPR-sensibiliseringscampagne, gelanceerd door Europacable en sterk gesteund door Nexans, heeft tot doel alle bouwprofessionals te helpen de gevolgen voor de kabelindustrie van de CPR volledig te begrijpen en hen te helpen bij de naleving van de voorschriften. 

  • De bewustmakingscampagne is op 20 mei van start gegaan in 15 landen in Europa.
  • Elektro-installateurs kunnen zich hier inschrijven voor My CPR Coach, het trainingsprogramma van Europacable
  • Verschillende initiatieven staan op stapel, met onder meer CPR-checklists voor installateurs, bestekschrijvers en groothandelaars evenals witboeken over de eigen eisen van elke lidstaat betreffende de brandprestaties van kabels.

Door met Nexans samen te werken, kunt u er zeker van zijn dat alles geregeld is. Nexans ondersteunt u door u een volledig assortiment van CPR-gecertificeerde producten te leveren en u de nodige ondersteuning en diensten te bieden om uw werk te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over de CPR, gaat u naar de CPR-website van EUROPACABLE.